UTMANINGEN 2014

En del av er undrar över vad mitt gymnasiearbete ska handla om och jag tänkte berätta lite kort om det i detta inlägg då det egentligen redan har dragit igång. Man kan iallafall säga att uppvärmningen är igång iallafall! Som de flesta vet här på bloggen så är jag väldigt intresserad av träning och intresset växer bara mer och mer. Till mitt gymnasiearbete ville jag göra en utmaning men det skulle samtidigt handla om något som jag brinner för och självklart gick tankarna direkt till träning. Jag ska under 1 månad vara min egen försökskanin och göra ett experiment med hjälp av kost och träning. Jag vill inte avslöja för mycket redan nu då jag inte kommer sätta igång förrän nästa år men somsagt, "uppvärmningen" börjar redan nu.
 
Under ett par månader nu innan ska jag försöka göra mig hemmastadd med nya maträtter, fortsätta äta Linas Matkasse med mamma men framförallt att lära mig äta MYCKET mer mat under dagarna. Jag må vara ett matvrak men det är på mina egna villkor. Ibland har jag absolut ingen aptit alls (under skolmaten t.ex) men det ska ske en förändring. Innan mitt riktiga arbete drar igång vill jag helst ha gått upp iallafall 1 kilo, jag vet att det kommer vara svårt men jag ska försöka. Eftersom jag redan tränar minst 6 pass i veckan så är det helt enkelt kosten som ska förbättras.
 
Jag ska försöka göra mig van vid att gå upp tidigt på morgonen så jag får i mig min gröt med diverse godsaker på och jag ska äta redig med mat i skolan ++ ha med mig frukt och nötter (ej saltade eller rostade). Mina mellanmål ska följas ut efter rådgivningen jag fick av Conny och med hjälp av detta kommer jag helt enkelt vara förberedd till den seriösa månaden nästa år. Detta uteslutar även sötsaker, snabbmat och andra onyttigheter. Under dessa månader kommer jag självklart äta julmaten o.s.v. o.s.v. men när den "riktiga" månaden drar igång ska ALLT sånt bort. Detta kommer bli en så jäkla rolig utmaning och detta innebär även att jag kommer vilja uppdatera er under min "resa" nu genom mina förberedningar men även under själva arbetet. Visst låter det kul? Jag är så jäkla taggad och jag har redan dragit igång. Mina måltider har än sålänge varit stora, nyttiga och sötsaker har inte funnits på kartan. Tips på gottigheter under helgen? Fruktsallad! Nu kör vi!
 
Med detta önskar jag er en fantastisk söndag. Min dag består utav pepparkaksbak, plugg och jobb. Xx
TRAINING & HEALTH | |
#1 - - Fiff:

saftig stjärt!

#2 - - Jenny :

Jäkla bra röv! tack för inspiration :)

Upp