ASSFRIDAY

1. & 2. Kliv upp på en hög pall med ena benet, bränner som fasiken i lilla gumpen. 3. Håll vikten stadigt ovanför huvudet och försök spänna magen samtidigt som man kör utfallsteg. 4. Gillar att mina ben har börjat kötta till sig ordentligt.
 
5. & 6. Vanlig hederlig militärpress/axelpress. 7. & 8. Hoppa upp jämfota på pallen, landa mjukt, stig över på andra sidan och gör en burpee, börja sedan om. Jag och Sanna körde 3 varv och jobbade i 45 sekunder utan vila mellan seten men efter ett varv vilade vi 1 minut. Jag LOVAR att ni kommer dö efter dessa varv. Vi körde lite fler övningar så som kettlebellswing, pulshöjande squatshopp etc också. 
 
Det är fredag och jag har såsåså mycket energi. Startade dagen med ett pass på gymmet tillsammans med Sanna. Ovan ser ni en drös med övningar som jag försökt förklara så gott jag kan. Sjukt roligt att hoppa runt och träna i en stor hall istället för gymmet. Var och handlade en sväng efter passet och nu har jag precis käkat proteinpannkakor. Tänkte titta igenom lite plugg innan det är dags för skola i en timme. Dock kommer mestadels av den tiden bestå av REN LYCKA då vi ska hämta ut våra studentmössor, GALET!! Ikväll ska jag somsagt jobba sedan nanar jag hos Tim. Helgen är igång. Vad har ni för er babes? Xx
TRAINING & HEALTH | |
#1 - - hannah:

åh yay! äntligen lite övningar, ska testa de på gymmet nästa vecka! xx

Upp