ETT SÅNT FLOW

Inspoooooo från diverse sidor

Så jädra pepp på livet just nu!! Vilket flow jag är i, fick tillbaka vårt matteprov och jag nailade detta också, matte 5 för fasiken? Den högsta matematikkursen du kan läsa på gymnasiet? Damn! Jag fasade matematik 5 när jag valde det från början men nu är jag bannemig glad att jag gjorde det för jag har visat att jag klarar de tuffaste kurserna på gymnasiet (fysik 2 också). Känns pretty good! Träningen flyter på bra, dieten ocskå (äter dock lite dåligt... äter inte upp... inte bra alls..) och det känns så najs att det är ljus till och från skolan. Känner mig inspirerar och det äger!! 
 
Alla har vi toppar och dalar, jag har precis som alla andra varit sjukt nere vissa månader då det är tufft i skolan, träningen känns inte bra etc. Det är okej! Bara för att man har en dålig vecka/månad eller till och med ett år, har man inte ett dåligt liv. Stor skillnad där bruttor och pojkar. Försök hitta det fina i varje dag och hitta den goa energin ni har. Imorgon ska jag ha tre stycken låååånga och tuffa lektioner som jag kan anse lite in i det negativa, men sen ska jag träna och sova över med Tim och det ger mig energi att bara ta an dagen. Hitta det fina i varje ögonblick och voila, du hamnar i ett sånt där härligt flow då allt bara går vägen, promise! Xx
SIRI ELISABETH | |
#1 - - Tea:

Det här inlägget gjorde min dag. Jag har haft en sådan där rätt skittråkig dag idag, med ett matteprov som jag förmodligen failade och därför inte kan uppnå de krav som vill när det gäller den här delen, men tack vare vad du skrev i kursiv text kan jag släppa det där förbannade provet och tänka på något annat. TACK!

Upp